Instagram’da En Çok Takipçisi Olan Hesaplar

Günümüzde Instagram en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri. Elbet, bu yazıyı okuyan sizler de her gün en az bir defa olmak üzere Instagram uygulamasına girip geziniyorsunuz. Peki, hiç Instagram’da en çok takipçisi olan hesaplar hakkında merak ettiniz mi? Bu yazıyı okuduğunuzda göre cevabınız evet olmalı. Gelin hep birlikte Instagram en yüksek takipçili hesaplar listesini kontrol edelim.

Instagram’da En Çok Takipçisi Olan Hesaplar

Aşağıda güncel olarak Instagram'da en çok takipçisi olan hesaplar listesi yer almaktadır.

1. Instagram (@instagram) – 465 milyon takipçi

Instagram’ın kendi hesabı olan @instagram, bu yazı yazılırken 465 milyon takipçiye sahip. Instagram’ın en eski hesabı unvanını da taşıyan bu hesabın takipçi sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Instagram’a gelen yeni özellikler ve diğer fotoğrafları paylaşıyor.

2. Cristiano Ronaldo (@cristiano) – 394 milyon takipçi

Dünyanın en iyi iki futbolcusundan biri olan Cristiano Ronaldo, Instagram’da en yüksek takipçiye sahip hesaplar arasında girmeyi başarıyor. Eğer bu listeye sadece kişisel hesapları dahil etseydik ilk sırada olacaktı. Sponsorlu gönderiler, futbol fotoğrafları ve ailesiyle olan fotoğrafları paylaşıyor.

3. Dwayne Johnson (@therock) – 292 milyon takipçi

Sinema oyuncusu, Hollywood yıldızı ve eski Amerikan güreşi efsanesi olan Dwayne Johnson ya da bilinen lakabıyla The Rock, listenin üçüncü sırasında yer alıyor. Profilinde günlük yaşantısından ve sinema film çekimlerindeki fotoğraflarını paylaşan Dwayne Johnson, 292 milyon takipçiye sahip. Bu takipçi sayısıyla da ünlü şarkıcı Selena Gomez’in önüne geçmeyi başarmış durumda.

4. Selena Gomez (@selenagomez) – 292 milyon takipçi

Şüphesiz dünyanın en iyi seslerinden birine sahip olan Selena Gomez, Instagram hesabında da rekor sayıda bir takipçiye sahip. Bir zamanlar listenin ilk sırasında olurken son zamanlarda takipçi sayısı o kadar da hızlı artmadı. Ancak yine de Instagram’da en çok takipçisi olan hesaplar listemize 292 milyon takipçi ile girmeyi başardı. Instagram profilinde şarkı kliplerinden kesitler ve kendi fotoğraflarını paylaşıyor.

Kurumsal ya da bireysel Instagram hesaplarınız için Instagram Türk Takipçi Satın Al paketlerine göz atın ve uygun paketi kolayca satın alın. igbayi.net kalitesiyle siz de takipçi sayınızı artırın.