Instagram Etiket Kaldırma Nasıl Yapılır?

Bazen aslında istemediğiniz fotoğraflara etiketlenmiş olabilirsiniz. Bu durumda mesele etiketlenmiş olmak değil etiketlendiğiniz fotoğrafların sizin profilinizde görünmesidir. Ancak hiç sorun etmeyin. Instagram’da etiketlendiğiniz ve profilinizde gösterilen fotoğrafları gizlemeniz mümkündür. Peki, bunu nasıl yapacaksınız? Bu yazıda Instagram etiket kaldırma nasıl yapılır hakkında bahsettik.

Instagram Etiket Kaldırma Nasıl Yapılır?

Instagram hesabınıza girdiniz, profilinizi açtınız ve o da ne? Biri sizi kötü çıktığınız bir fotoğrafa etiketlemiş ve tüm takipçileriniz bu fotoğrafı görüyor. Elbette bunu kimse istemez. Sizin de istemediğinizi düşünerek bu bilgi veren yazıyı yazıyoruz. Instagram etiket kaldırmak için aşağıdaki adımları izlemeniz ve uygulamanız yeterlidir:

Fotoğraflardaki etiketleri kaldırmak için şu adımları izleyin:

  1. Instagram mobil uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.

  2. Alttaki menü simgelerinden en sağdaki simgeye tıklayarak profilinize gidin.
  3. Profilinizde paylaştığınız gönderilen üstünde menü simgeleri göreceksiniz. Bu alanda fotoğraflarınız, Reels videolarınız, etiketlendiğiniz fotoğraflar ve kaydedilenler gibi menülere gitmenizi sağlayan kısa yollar bulunur.
  4. Etiketlendiğiniz fotoğrafları gösteren simgeye dokunun. Daha sonra etiketlendiğiniz fotoğrafı açın.
  5. Fotoğrafın üç noktalı ayar simgesine dokunun. Etiketi kaldır ya da Profilde gizle seçeneklerini bulun ve tıklayın.
  6. Artık o gönderi profilinizde görünmeyecektir.

 

Yorumlardaki etiketleri kaldırmak için şu adımları izleyin:

Instagram biri sizi bir yoruma etiketlediyse ve bundan rahatsız olduysanız kaldırmanız kesin bir şekilde mümkün olmasa da yapabilirsiniz:

  1. Sizi etiketleyen kişinin yazdığı yoruma gidin.
  2. Yorumun üstüne basılı tutun ve seçin. Bir süre bekledikten sonra ekranın üstünde mavi renkli bir alan açılacaktır. Bu alan açıldığında seçim yapılmış olur.
  3. Daha sonra ekranın üstündeki mavi renkli alanın en sağında yer alan İ harfine benzeyen simgeye dokunun.
  4. Açılan kısımdan Yorumu Şikayet Et yazısına dokunun. Bundan sonra etiketinizi kaldırmak istediğiniz belirten bir açıklama metni girin.
  5. Şikayeti gönderdikten sonra Instagram yetkilileri şikayetinizi dikkate alarak etiketi kaldıracaktır.

Kurumsal ya da bireysel Instagram hesaplarınız için Instagram Türk Takipçi Satın Al paketlerine göz atın ve uygun paketi kolayca satın alın. igbayi.net kalitesiyle siz de takipçi sayınızı artırın.