TikTok Canlı Yayın Nasıl Açılır?

TikTok’ta canlı yayın açmak mı istiyorsunuz? O halde doğru yere geldiniz. TikTok’ta canlı yayın açma, TikTok canlı yayın nasıl açılır gibi soruların yanıtını yazımızda bulabilirsiniz.

Dünyanın en popüler sosyal medya ağlarından biri olan TikTok’ta canlı yayın açmak, etkileşimi artırmak ve uygulamayı kullanan diğer kullanıcılar ile iletişime geçmenin en basit yollarından bir başkasıdır. İster sohbet ister soru cevap ister ürün tanıtımı ya da içinizden ne geliyorsa… TikTok’ta istediğiniz şekilde canlı yayın açarak takipçilerinizle ve sizi yeni keşfedecek olan kullanıcılar ile etkileşim kurabilirsiniz. Peki, TikTok canlı yayını nasıl açılır?

TikTok Canlı Yayın İzlenme Satın Al

TikTok Canlı Yayın Nasıl Açılır?

TikTok’ta canlı yayın açmak için şu adımları izleyin:

  1. İlk olarak TikTok mobil uygulamasını açın ve ekranın altındaki simgeler menüsünden ortadaki Artı (+) simgesine dokunun.
  2. Daha sonra yine ekranın altındaki ilk başta 15s seçili olan seçeneklerden Canlı seçeneğini seçin.
  3. Ekranın üstünde yer alan kısımdan bir canlı yayın resmi seçin. Daha sonra canlı yayınınıza bir başlık ekleyin. Dilerseniz bunu canlı yayın sırasında da ekleyip, değiştirebilirsiniz.
  4. Ardından aşağıdaki pembe renkli Canlı Yayına Geç butonuna tıklayın.
  5. Tüm bunları yaptıktan sonra takipçilerinize canlı yayın açtığınıza dair bir bildirim gidecektir. Aynı zamanda canlı yayın keşfetinde de sizi görecek yüz binlerce yeni kullanıcı olacaktır.
  6. Canlı yayını açtıktan sonra kapatmak için ya da hiç açmadan vazgeçerseniz sol üstteki Çarpı (X) simgesine dokunmanız yeterlidir.

TikTok’ta canlı yayın açtıktan sonra ön ve arka kamera arasında geçiş yapabilirsiniz. Efektler ekleyebilir, yorumları filtreleyebilir ve hatta yorumları kontrol etmesi için bir moderatör bile ekleyebilirsiniz. En fazla 20 moderatör ekleyebileceğinizi de unutmayın.

TikTok Canlı Yayın Açmak İçin Kaç Takipçi Gerekir?

Uygulama, canlı yayın açmayı herkes için aktif hâle getirmedi. TikTok’ta canlı yayın açmak için iki şart bulunmaktadır:

  1. Canlı yayın açacak kişi 16 yaşından büyük olmalıdır.
  2. Canlı yayın açılacak TikTok hesabının en az 1000 takipçisi olmalıdır.

Bu şartları yerine getirdikten sonra canlı yayın açabilirsiniz.