TikTok Profil Fotoğrafı Nasıl Değiştirilir ve Kaldırılır?

TikTok hesabınızda kullandığınız profil fotoğrafınızdan artık sıkıldınız ve değiştirmek mi istiyorsunuz? Bir başka şekilde tamamen profil fotoğraf kullanmamayı da tercih edebilirsiniz. Eğer nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu yazıda TikTok profil fotoğrafı nasıl değiştirilir ve TikTok profil fotoğrafı nasıl kaldırılır hakkında bahsettik.

TikTok Profil Fotoğrafı Nasıl Değiştirilir?

Profil fotoğrafınızı çok uzun bir süredir kullanıyorsanız artık değiştirme vakti gelmiş demektir. Çok basit bir şekilde TikTok profil fotoğrafı değiştirme nasıl yapılır öğreneceksiniz. Aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir.

  1. iPhone ya da Android telefonunuzdan TikTok mobil uygulamasını açın.
  2. Ana ekrandayken, ekranın alt tarafındaki menüden en sağdaki profil simgesine dokunun. Bu sizi profilinize götürecektir.
  3. Profil sayfanızın en üst ortasında profil fotoğrafınız yer almaktadır. Profil fotoğrafınıza tıklayın.
  4. Aşağıdan yukarı kayarak açılan panelden yine profil fotoğrafını göreceksiniz. Buradaki profil fotoğrafınızın sağ alt köşesindeki kalem simgesine dokunun.
  5. Galeriniz açıldıktan sonra değiştirmek için yeni bir profil fotoğrafı seçin. Fotoğrafı seçmek için fotoğrafların sağ üstündeki daire simgesine dokunun. Seçili olan fotoğraftaki daire simgesinin içinde tik simgesi belirecektir.
  6. Seçimi onaylamak için sağ alttaki Onayla yazısına dokunun.
  7. Kırpma sayfasında profil fotoğrafınız bir yuvarlak içinde görüneceği için hangi kısımlarının görüneceğini belirleyin.
  8. İşiniz bittikten sonra sağ alttaki kırmızı renkli Kaydet yazısına dokunun.
  9. Profil fotoğrafınızda yüklendikten sonra değişmiş olacaktır. Artık yeni profil fotoğrafınızın keyfini çıkarabilirsiniz.

TikTok Profil Fotoğrafı Nasıl Kaldırılır?

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan TikTok’ta profil fotoğrafınızı kaldırmak istiyorsanız şu adımları izlemeniz gerekir:

  1. Mobil cihazınızdan TikTok uygulamasını açın.
  2. Ana ekrandayken, ekranın alt tarafındaki menüden en sağdaki profil simgesine dokunun. Bu sizi profilinize götürecektir.
  3. Profil sayfanızın en üst ortasında profil fotoğrafınız yer almaktadır. Profil fotoğrafınıza tıklayın.
  4. Telefonunuza indirdiğiniz herhangi bir boş resim ya da hiçbir şeyi belli etmeyen bir fotoğraf seçin ve onu yeni profil fotoğrafınız yapın.
  5. Bunları yaptıktan sonra profil fotoğrafınızı kaldırmış olursunuz.

Tiktok'da takipçinizin yükselmesini istiyorsanız Tiktok Takipçi Satın Al paketler tam size göre. Tiktok takipçi satın al işlemi ile Tiktok fenomenlerinden biri haline gelebilirsiniz.