Twitter Videolar Açılmıyor, Oynatma Hatası Çözümü

Twitter uygulamasında bazen videolar açılmıyor ve oynatma hatası ortaya çıkıyor. Eğer siz de gerek mobil cihazlarınızda gerek de web tarayıcılarda bu sorunla karşılaşıyorsanız yazımızda neler yapmanız gerektiğini anlattık. Bu yazıda Twitter videolar açılmıyor sorunu için oynatma hatası çözümü yer almaktadır.

Chrome Twitter Videolar Açılmıyor

Bilgisayarınızdan Twitter’a girdiğinizde videoları açmakta sorun yaşıyorsanız bunun en büyük nedeni reklam engelleyici uzantılar kullanmanızdır. Bazı reklam engelleyicileri uzantılar, Twitter videolarının açılmasını engeller. Bir başka neden ise internet bağlantı kalitenizin yetersiz olmasıdır. Eğer internet bağlantınızda bir sorun olmadığını düşünüyorsanız şu adımları izleyerek reklam engelleme uzantısını tarayıcınızdan kaldırın.

  1. Chrome tarayıcısını açın.
  2. Sağ üstteki üç noktalı menü simgesine tıklayın.
  3. Ardından açılan seçeneklerden Diğer Araçlar’a, daha sonra Uzantılar’a tıklayın.
  4. Bu sayfada tarayıcınıza yüklü uzantıları göreceksiniz. Reklam engelleme uzantısını bularak Kaldır butonuna tıklayın.
  5. Yukarıda açılan uyarı kutucuğunda da Kaldır’a tıklayın.
  6. Reklam engelleme uzantısı tarayıcınızdan kalkmış olacaktır. Yeniden videoları açmayı denediğinizde sorun büyük ihtimalle çözülmüş olacaktır.

Telefonda Twitter Videolar Açılmıyor

Akıllı telefonunuzda Twitter mobil uygulamasından videoları izleyemiyorsanız, oynatma hatası alıyorsanız bunun da birkaç nedeni vardır. İlk olarak yapmanız gereken uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol etmektir. Genellikle eski sürümleri kullanıyorsanız çakışmalar meydana gelir ve bu da sizin sorun yaşamanıza sebep olur.

Telefonunuzdaki Twitter mobil uygulamasını güncellemek istiyorsanız ilk olarak uygulama mağazasına (App Store ya da Google Play Store) giriş yapmanız gerekiyor. Ardından arama çubuğunda “Twitter” yazın ve uygulamanın detaylarına girin. Eğer son sürüm geldiyse “Güncelle” butonu olacaktır. Ona tıklayın. Bir süre indirme yapılacaktır. Güncelleme tamamladıktan sonra sorun yine devam ediyorsanız uygulamayı tamamen silip yeniden yükleyin. İnternet bağlantınıza kaliteli bir şekilde erişiyorsanız bunları yapmanız sorunu çözmenizde size yardımcı olacaktır. Eğer sorun hâlâ çözülmediyse Twitter’a destek talebi açmanız sorunu çözmenize yardımcı olacaktır.

Twitter’da takipçi sayınızı arttırmak ister misiniz? O zaman sizi Twitter Türk Takipçi Paketlerimiz ile tanıştıralım. Siz de daha fazla vakit kaybetmeden kaliteli takipçi hizmetimizden faydalanın: Twitter takipçi satın al